Не се тревожи, скъпа

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Не се тревожи, скъпа е филм от жанра трилър, който ще ни потопи директно в живота на една експериментална общност през 1950-та година. По това време утопичните представи за света са нещо обичайно и дори има доста писани книги на тази тема. Двамата главни герои са мъж и жена, които решават да живеят по този начин. И ако в началото всичко им изглежда сравнително добре, постепенно у мъжа започват да се забелязват промени. От това се тревожи домакинята и негова съпруга, която иска да научи повече за миналото му. Но колкото повече се рови, толкова по-трудно проумява същността на най-близкия си човек. Дали миналото няма да се превърне в причина за края?

       Не се тревожи, скъпа все още не е тръгнал по кината, а това предстои да се случи на 22-ри септември тази година. След един ден трилърът ще бъде достъпен за гледане и в страната, а тук е мястото да адмирираме работата на Оливия Уайлдър. Тя е не само изпълнител на главната женска роля във филма, тоест съпругата домакиня. Освен това е режисьор и главен продуцент, а си партнира с Крис Пайн. Двамата са забележителен тандем със сериозен опит в киното. Кети Силбърман написва сценария на филма, така че тя е един от малкото хора, които знаят какво ще се случи в края на историята. Джема Чан и Шая Лебюов също имат роли във филма, но за техните герои поне на този етап не се споменава нищо конкретно.

Жанр: ТрилъриГледано: 41

Не се тревожи, скъпа