Невинният

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Невинният Абел попада в капана на собствената си майка, която е на път да вгорчи живота му по непоправим начин. Скоро тя ще сключи брак с мъж, който е затворник и лежи зад решетките. Но дори и да е на свобода и да е изтърпял наказанието си, Абел по никакъв начин не желае да има нещо общо с това. На път ли е да се скара жестоко със Силви – жената, която му е дала живот? Това прилича много на сюжет на криминален трилър, но жанрът на този филм е коренно различен. Той е нещо средно между романтична история и комедия, а в България може да се гледа във Френския културен институт и на още няколко места.

        Невинният е вече доста известна продукция в световен мащаб, защото премиерата беше на 24-ти май. Защо обаче чак сега родната публика получава възможност да го гледа? Този въпрос може и да остане без отговор, но е по-важно да се насладим на майсторството на Луи Гарел. Той убедително се заема с написването на сценария и с режисурата, но работата му по филмовия проект не спира до тук. Всъщност в основата на сюжета стои собствената му история, но как приключва? Няма по-добър и оригинален начин да се разкаже нещо под формата на филм, стига детайлите да се изпипат. Гарел със сигурност се е справил с това, а сега ни остава само да се насладим на филма и да се надяваме, че ще спечели награда.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 69

Невинният