Ну погоди, ваканция

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Ну погоди, ваканция е филм, който едва ли има нужда от представяне поне за голяма част от зрителите. Те са израснали пред телевизорите в своето детство с култовата руска анимация под формата на отделни серии, в които главните герои са вълкът и заекът. Те и сега са основен акцент, но ни предстои да гледаме игрална версия с чисто време от един час и двадесет минути. Другата новост е присъствието на непознати до момента герои, които ще станат част от приключенията на вълка и заека. Те ще ни отведат на море и планина, а са ни запазили нещо и за другите два сезона от годината. Така че за децата и техните родители предстоят много положителни емоции.

       Ну погоди, ваканция е проект, който стартира премиерното излъчване по кината от 16-и декември тази година. Това означава, че непосредствено в дните около Коледа ще имаме възможност да видим на какво са способни двамата вечни врагове. Всяка хитрост е уж добре пресметната, но ето че в последния момент изпадналият в беда успява да се измъкне. Добрата новина е, че филмът вече е сто процента озвучен на български. Освен това в нета се разпространява официален трейлър, от който ясно се вижда триизмерната графика на анимацията. Тя ще има за цел едновременно да ни върне към годините на Ну, погоди и да ни демонстрира неизчерпаемостта на героите. Те и този път са готови за много екшън и динамика и това за тях е смисълът на всяка поредна пакост.

Жанр: Анимационни филмиГледано: 46

Ну погоди, ваканция