Опасна игра

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       На четвърти април по кината тръгна една опасна игра, в която участват мъже за спечелването на 24 милиона долара. Точно толкова на брой – 24 – са и часовете от едно нормално денонощие. Така че трябва да се оцелее един цял ден и цяла нощ, като при това играта се състои в лов на себеподобни. Убийствата са навсякъде, където са замесени мръсни пари, но има хора, отчаяно нуждаещи се от финанси. Един от тях е Додж, който е смъртно болен и освен това има вкъщи бременна съпруга. Той няма да види детето си, но ще му осигури живот, пълен със спокойствие, стига да грабне голямата награда. Додж ще се изправи лице в лице със Селър.

      Той е създател на проекта Опасна игра, а неговата алчност е всеизвестна в средите за подобни начинания. Така че за мерзавеца няма нищо необичайно в това спокойно да гледа отстрани, докато хора се избиват пред очите му. В главните роли във филма, който по жанр е микс между екшън и трилър, ще видим Кристоф Валц и Лиам Хемсуърт. Хемсуърт е в образа на Додж Таймс, а Валц поема персонажа на алчния продуцент. Във филма ще забележим нещо от най-доброто от Шварценегер през 80-те години, а той изпълни главната роля в Бягащия човек по едноименния роман на Стивън Кинг. Режисьор на филма е Фил Абрахам, а сценарият е поверен на Ник Сантора, който се е постарал да ни демонстрира най-доброто от себе си и своите колеги.

Жанр: Екшън филми ТрилъриГледано: 125

Опасна игра