почивка

Сценарист: Гарет Еванс

                Режисьор: Гарет Еванс

                В ролите: Марша Тимъти, Казуки Китамура, Рюхей Мацуда, Ико Уайс, Тио Пакусодево, Джули Естел, Сесеп Ариф Рахман, Алекс Абад

 

   Гледалите първата част на продукцията, която е озаглавена Изкупление, със сигурност много добре познават главния герой. Той е Рама и отново се озовава в трудна и смъртоносна ситуация, от която на всяка цена трябва да намери изход. Непосредствено след разигралите се събития в първия епизод, Рама успява да стигне до Джакарта. Там той се внедрява като агент под прикритие в една от най-опасните и безмилостни престъпни организации. Хората, които са членове на тази организация, участват в организирането на майсторски и оригинални корупционни схеми. Освен това могат да разчитат и на подкрепата на своите информатори, голяма част от които работят в полицейските управления. Задачата на Рама е както да открие кои са информаторите, така и да разобличи схемите на бандитите. Дали ще се справи със своята мисия?

  Нещата за него изобщо няма да са толкова лесни, ако въобще си е мислил подобно нещо. Всъщност ситуацията се усложнява изключително много поради стеклите се обстоятелства. Не друг, а собственото семейство на Рама е взето на прицел от бандитите. Те със сигурност няма да се поколебаят да убият него и агента, за да отрежат пътищата на властите към себе си. Притиснат до стената от всички страни и оставен с крайно малко време за действие, за Рама има само един единствен вариант. Той е в пълното унищожение на престъпната организация и разобличаването на корупционните схеми. Ако той не е достатъчно бърз, не само мисията му ще провали пълен провал. На път е също така да изгуби семейството си, което само по себе си ще означава победа за бандитите. Изключително напрегнат и динамичен криминален трилър, който на всяка цена трябва да се гледа от почитателите на такива продукции. Режисьор и сценарист е Гари Еванс, който успява да ни предложи вълнуващо и незабравимо изживяване.

 Посетен: 1543