Панама

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Мел Гибсън за пореден път ще зарадва милионите си почитатели по целия свят, защото има една от главните роли във филма Панама. Като режисьор и сценарист Марк Невалдайн се справя отлично и ни потапя в света на мафиотите и хората, които си изкарват прехраната посредством продажбата на тонове наркотични вещества. Панама е името на продукцията и в същото време държава, която отдавна има славата на гнездо на оси. На втори юни очакваме световната премиера на филма, а Гибсън вероятно е на страната на добрите. На този етап обаче не се съобщават имената на нито един от героите, което е нормално предвид почти четирите оставащи месеца до момента, в който филмът ще е достъпен за гледане.

      Панама е историята на бивш кадър от морската пехота и настоящ агент на ЦРУ, решили незнайно как и защо да продават оръжия на хора със сериозен опит в сферата на престъпността. Може би двамата са решили, че имат всички необходими козове в ръцете и могат лесно да надхитрят гадните копелета. Но играта определено загрубява и взима неочаквани размери, защото военният психопат е само едното парче от мозайката. Зад него стоят свирепи организации с влияния в много страни, разполагащи с неограничени ресурси. За тях не е проблем да смажат главите на ентусиастите, освен ако те наистина не са изключително добре подготвени. Какво ще излезе накрая и тази сделка ще се осъществи ли или нищо няма да се получи, освен много кръв и трупове по панамските улици?

Жанр: Екшън филми ТрилъриГледано: 74

Панама