Партньор за празника

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Джон Уайтсел е режисьор на един от още неизлезлите нови филми на голям екран, който носи заглавието Партньор за празника. Той е романтична комедия и ще ни разкаже за живота на двама души, все още ненамерили подходящия до себе си човек. Търсенето обаче на този етап не изглежда да ги вълнува чак толкова много, колкото техните роднини. Нещо повече, те не спират да критикуват младите хора, че вече им е време за семейно обвързване, преди да е станало прекалено късно. И напук на ирониите на съдбата двамата, които не търсят сериозна връзка, май са на път да създадат такава. Но дали това наистина ще се случи и колко време ще мине дотогава?

      Партньор за празника ще ни покаже за сетен път, че за любовта няма невъзможни неща и граници за преодоляване. Слоун и Джаксън, които дори не се познават чак толкова добре или поне не изпитват нещо повече от взаимна симпатия, ще се влюбят и вече ще започнат да мислят за семейство, дом и деца. Публиката много добре познава изпълнителите на главните роли от предишни техни филмови изяви. Слоун е изиграна от Ема Уотсън, а на Франсис Фишер е поверена ролята на Джаксън. Това май засега е напълно достатъчно да задоволи зрителското любопитство. Но е факт, че няма как още на този етап да се предвиди краят на филма. Той може да завърши неочаквано и по начин, който по нищо не предвещава развоя на събитията от живота на героите.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 93

Партньор за празника