Първа любов

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Във филма Първа любов е дадено поле за изява на една тема, която е безкрайно позната на широката публика. Въпреки това тя е неизчерпаема поне за определен кръг от хора – учениците от горните курсове. Между 16 и 18 човек съзрява за света около него и е готов да го покори, но едновременно с това едва отскоро е напуснал дебрите на детството. И е съвсем естествено трепетите на първата любов да е това, което го разтърсва и го кара да си мисли, че всичко хубаво на този свят продължава вечно. Какво ли ще се случи на главния герой Джеймс, който като много останали момчета открива силата на влюбването и тръгва неудържимо към него?

     Първа любов все още няма официално обявена световна премиера, но романтичната история сякаш идва на място предвид наскоро отминалите в страната и по света абитуриентски балове. Главният герой също ще има бал и се надява неговото момиче да го направи още по-вълнуващ и незабравим. Ей Джей Едуардс е човекът, благодарение на когото филмът се появява на голям екран. Той е режисьор и сценарист на сагата и ни прави съпричастни към съдбата на героите. Всички те са до един млади хора и остават чужди за проблемите на обществото. За тях е важно само и единствено това, което се случва в рамките на училищната територия. А там кипи от хормони, трепети и ревност, които са чисти и нямат общо с нещата, които след години изживяват хората в зряла възраст.

Жанр: Романтични филмиГледано: 809

Първа любов