Година: 2012

Сценарист: Теодора Василева, Георги Иванов, Ваня Николова, Хари Урпатян, Йордан Банков, Ваня Николова
Режисьор: Димитър Митовски, Димитър Гочев, Виктор Божинов

В ролите: Йоанна Темелкова, Йосиф Шамли, Петър Попйорданов - Чочо, Лилия Маравиля, Христо Мутафчиев, Ирена Милянкова, Владо Пенев, Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Александър Сано, Мариан Вълев, Деян Донков, Кирил Ефремов, Венци Янков, Теодора Духовникова, Георги Стайков

   Във втория си сезон Под прикритие е още по-интересен и вълнуващ от предишния. Марто успява да спаси Попов от сигурна смърт в трамвайното депо, където хората на Джаро го отвличат. Междувременно в редиците на полицията идва ново попълнение след смъртта на Васил. Това е Момчил Нешев - детектив от отдел убийства, ролята на когото изпълнява Чочо Попйорданов. Той не е като другите и има собствен стил при воденето на разпитите. Благодарение на твърдите му методи хората на Попов постигат много при разследването на убийството на депутата Борис Желев. Джаро междувременно е пратил Иво да убие Съни, след като разбира, че тя се е опитала да го запише и след това да даде показанията му на Мартин.

   Андонов обаче решава да я скрие при себе си и съвсем естествено това води до пълен разрив в отношенията с Джаро. Иво е достатъчно силен, за да се изправи и сам да завладее улиците. Така за пръв път бандата на Джаро вече не е в пълен състав. На Марто също не му е лесно, особено след като започва да се вижда с Миронов. Той се завръща в страната, за да си уреди сметките с мафиота. Миронов е също бивш полицай, който сега търси отмъщение. Отвличайки Джаро и Попов, той заплашва да ги убие, но точно в последния момент Марто се появява и го застрелва. Нешев обаче вижда лицето му, макар и през повечето време да е в безсъзнание. Във финалния епизод Марто е арестуван за убийство, а Джаро е вкаран в затвора.

Посетен: 1242
почивка