Режисьор: Valeri Milev

                В ролите: Sadie Katz, Anthony Ilott, Aqueela Zoll, Rollo Skinner, Billy Ashworth, Roxanne Pallett, Chris Jarvis, Radoslav Parvanov, Asen Asenov, Harry Belcher, Rhys Coiro, Luke Cousins, Joe Gaminara, Danko Jordanov, Josie Kidd

 

   В шестата част на един от най-добрите хоръри – Погрешен завой – зрителите отново ще станат свидетели на ужасяващи неща. Това е нещо напълно типично за сценаристите, които и този път се доверяват на елементите на страх и ужас. Гледалите предишните пет епизода зрители със сигурност имат добра представа по отношение същността на сюжета. Ето защо те и сега трябва да се подготвят за поредното изживяване, което няма начин да забравят. Възможно ли е обаче за главните герои да се измъкнат невредими и живи от смъртоносния капан, в който много скоро ще попаднат? Дани и неговите приятели се озовават в един кошмар, който по своите размери няма друг аналог. Всичко започва с едно пътуване, което преобръща животите им.

   Пътуването е до известен курорт, който се намира дълбоко в планинските райони на Западна Вирджиня. Там живее семейството на Дани, което го е повикало във връзка с наследство. Дали обаче нещата наистина са такива, каквито изглеждат? Когато приятелите се озовават там, се оказва, че семейството на Дани изобщо не е като останалите фамилии по целия свят. Скоро момчето ще трябва да направи важен и съдбоносен избор в живота си. Семейството или приятелите – това е въпросът, ако трябва да се използва езика на Хамлет. Макар че членовете на фамилията наистина се намират в този курорт, то Дани няма никакви ясни спомени за тях. Ще се намери ли някой, който да сложи край на мистерията или тя ще става все по-ужасяваща и плашеща? Предстои ни да гледаме един филм на ужасите, който отдавна се е превърнал в хит сред зрителите и вече има цели шест части.

 

 Посетен: 2230
почивка