Принцесата

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Във филма Принцесата Доминик Купър има една от главните роли, но той далеч не е единствената голяма звезда в историята. За родната публика е още по-добра новината, че Юлиян Найденов и Иво Аръков също са сред основните персонажи. И макар че продукцията не е дело на родната филмова индустрия, тя явно доста солидно подпомага нейното осъществяване. Ле-ван Кид като един от авторите на сценария ни пренася в света на драматичната фантастика, а там винаги е интересно и може да стане напечено. Точно това се случва с главната героиня, на която скоро предстои да сключи брак. Проблемът е, че тя не обича бъдещия младоженец и търси начин да се откопчи от тиранията му. Какво се случва?

       Когато принцесата категорично отказва да стане жена на злодея, след кратък период от време е отведена насила някъде и заключена. Подобен сюжет съпътства немалко приказки за деца, но сега филмът няма нищо общо с историите за преспиване на малчуганите. Вместо това на преден план излиза борбата за голямата любов и на какво е готов този, който не иска да я загуби. Възлюбеният на момичето веднага тръгва на спасителен поход, щом научава за отвличането. Той иска не просто да я освободи и да бъдат щастливи заедно. Самото кралство има нужда от твърда и силна ръка в управлението. Тя може да дойде само при съвместното му ръководство от страна на двамата главни герои. Докато девойката е заложник, нищо добро не чака мирните и обикновени поданици.

Жанр: Драма филми Фантастични филмиГледано: 52

Принцесата