почивка

Режисьор: Джейсън Стоун

                Сценарист: Скот Абрамович, Ингар Аш Уолф

                В ролите: Сюзан Сарандън, Доналд Съдърланд, Джил Белоус, Елън Барстън, Топър Грейс, Кристофър Хейердал, Джейн Мофат, Паулино Нюнс, Аманда Бругел, Кристин Буут и др.

 

   Детектив Хейзъл Микалеф ще се изправи пред най-трудното и едновременно с това опасно разследване по време на своята практика. Ако не демонстрира най-дoброто, на което е способна, животът на много хора, включително и нейният собствен, може да е в опасност. Детективката работи в малко и спокойно провинциално градче, където по традиция няма висок процент престъпност. Именно в подобни населени места обаче изведнъж се случва събитие, което преобръща с главата надолу живота на хората. Точно такова усещане ще изпитат всички, когато узнаят, че в града им вилнее сериен и жесток убиец. Той вече е успял да вземе няколко свои жертви, но въпреки това върви с едни гърди пред детективката. Ще съумее ли тя да го спипа преди да е извършил още едно убийство?

   Порд Дунадс, който по принцип е тих и спокоен, сега завинаги ще промени своя облик. Кошмарът за местните жители няма да свърши до момента, в който убиецът не бъде заловен или елиминиран. Макар че Микалеф е повече от опитен служител на реда, тя е наясно, че този път се е натъкнала на нещо голямо. В ролята на Микалеф влиза Сюзан Сарандън, която е актриса с доказани качества от световна класа. Един от нейните екранни партньори пък е Доналд Съдърланд, който също има много култови филми зад гърба си. Джейсън Стоун режисира този мистериозен криминален филм, в който напрежението и динамиката ескалират постоянно. Докато детективката преследва убиеца, той всеки момент може да нападне и убие поредната си жертва. Това не бива да се случва, защото нещата могат да излязат от контрол. Дали престъпникът е някой, когото всички много добре познават? Все пак в малкия град всички жители са или роднини, или много близки помежду си...Посетен: 1554