почивка

Режисьор: Шинджи Арамаки

Сценарист: Мариан Крауцзък, Масамуне Широу

В ролите: Луси Кристиян, Дейвид Матранга, Брина Паленсия, Уендел Колвърт, Адам Гибс, Елизабет Бънч, Крис Хътчисън, Джош Шелц и др.

 

   В анимацията с немалко фантастични елементи главните герои са жена войн и нейният приятел Киборг, които заедно трябва да намерят начин да спасят човечеството. Жената се нарича Дюман, а името на киборга е Бриареос. Заедно двамата трябва да действат като екип, защото в противен случай нямат шанс да оцелеят. Тяхната смърт почти сигурно би означавала край за човечеството, така че никой от тях няма право на грешка. Макар и фантастична по характер, анимацията ни отвежда в един свят, който е възможно да стане реален в бъдещето. Град Ню Йорк е преживял Третата световна война и сега се намира в изключително тежко положение. На прага на пълната гибел, един от най-известните градове в историята на човечеството е сериозно застрашет от изчезване. Само двама души могат да му помогнат да оцелее, но дали всъщност ще им стигнат силите да се борят докрая? За да разберат това, зрителите първо трябва да изгледат хитовата анимация.

   Шинджи Арамаки е режисьор на анимацията, която ни разказва за сполетялото град Ню Йорк бедствие. То има апокалиптични и разрушителни последици, в резултат на което всички жители на земята могат да загинат. Двама смели души се изправят пред сериозното предизвикателство да спасят света от надвисналата над него смъртоносна гилотина. Докъде обаче ще ги отведе пътят им и няма ли той да бъде осеян с прекалено много опасности и смъртоносни заплахи? Дюман и Бриареос без съмнение са много силни, но дали всъщност са достатъчно силни да се справят с положението? В света на фантастичните битки винаги има загубил и печеливш и този, който не спечели, заплаща с живота си. В този невероятен приключенски анимационен филм предстои битката, от която зависи спасението на света. От едната страна са жената войн и киборгът, а от другата - плашещата и поглъщаща неизвестност. Нито един от двамата герои няма право на грешки, защото ако и те сбъркат, нищо не може да спре разрушителния апокалипсис.

   Луси Кристиян, Дейвид Матранга и Брина Паленсия са само част от имената на актьорите, взимащи участие в супер фантастичната продукция, която обещава да бъде вълнуваща и много динамична. Когато Третата световна война най-после свършва, изглежда, че най-лошото е вече минало. Оказва се обаче,че то тепърва предстои и първи с тази истина ще се сблъскат Дюман и Бриареос. Заедно те трябва да намерят пътя към спасението, а преди всичко са застрашени техните собствени животи. Ето защо те се впускат в една луда и безкомпромисна борба с времето, в която не се знае кой ще оцелее. Едно обаче е сигурно на повече от сто процента - очаква ни едно незабравимо преживяване, даващо ни възможност заедно да надникнем в света на битките между доброто и злото. Тази изглежда ще е най-жестоката, затова не бива да се пропуска. След нейния край ще стане ясно дали светът ще продължи да съществува или ще изчезне.

 

 

 Посетен: 1465