Разходи ме наоколо

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Разходи ме наоколо е италиански комедиен нов филм, който за България все още няма насрочена световна премиера. От няколко дни обаче е включен в програмата за филми и се очаква да е достъпен по кината скоро. На 12-ти март публиката по света получи възможността да гледа един от своите любимци в изпълнението на главната мъжка роля. И макар че името на героя на Алесандро Нивола не се споменава, присъствието на актьора е вече достатъчен повод за голям интерес към продукцията. Джеф Баена пък е режисьорът и един от сценаристите – за създаването на сюжета той работи заедно с Бри. Какво ще ни предложи този тандем и ще се промени ли живота на една жена?

       Възможно е Разходи ме наоколо да ни направи съпричастни не само към нейните лични перипетии, но едновременно с това да ни покаже красотите на Италия. Във Флоренция и нейните околности винаги има какво да се види, а ето че главната управителка на една фирма получава неочаквано предложение за няколкодневна екскурзия. Тя е подарък вероятно за добре свършената работа, но дори и тя не знае какво я очаква. По време на екскурзията се запознава с богат и влиятелен мъж, собственик на престижна верига ресторанти. Дали двамата няма да си допаднат или само са чували един за друг – с течение на времето пътуването се обърква и на младата дама ѝ става ясно, че не всичко ще протече според предварителните ѝ представи, очаквания и нагласи.

Жанр: Филми с комедияГледано: 41

Разходи ме наоколо