Разстоянието между нас

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   На 14-ти септември миналата година официално започнаха снимките на Разстоянието между нас. Това е една от новите продукции в областта на фантастиката, която сега ни представя световната кино индустрия. Изглежда, че екипът на филма наистина работи с пълна пара и ентусиазъм, защото вече се знае датата, на която по програма трябва да се състои официалната премиера на продукцията. Тя е 19-ти август, а тогава повечето хора са в отпуска и имат достатъчно време да съчетаят почивката си с гледането на хубав филм. Какво ще ни предложи развитието на сюжета и каква е съдбата на главните герои – ще споделят ли те своето щастие или нещо ще застане на пътя им, за да ги раздели окончателно и безвъзвратно?

   Разстоянието между нас ни представя двама души, които живеят на различни планети. Подобно нещо изглежда невъзможно в наши дни, но не и когато нещата опрат до фантастиката. Тя е сред онези жанрове, които по неповторим начин доказват, че реалността, тоест нашето съвремие и бъдещето, независимо дали близко или далечно, са всъщност на една ръка разстояние. Момче и момиче изпитват силни чувства един към друг, но докато мъжкият извънземен живее на Марс, то мадамата му е от Земята. Може ли при това положение да се говори за осъществяване на тяхното намерение да са щастливи или е по-добре всичко да приключи още сега? Момчето започва едно невероятно пътуване между пространство и планети, твърдо решено да бъде с жената на живота си.

Жанр: Романтични филми Фантастични филмиГледано: 94

Разстоянието между нас