Роди се звезда

Режисьор : Брадли Купър
В ролите : Брадли Купър, Стефани Германота (Лейди Гага), Сам Елиът, Андрю Дайс Клей, Дейв Шапел, Дрина Де Ниро и др.
Държава : САЩ
Година : 2018
Времетраене : 136 мин.
Аудио : Българско
Резюме : Трети римейк на едноименния филм от 1937 г.; режисьорски и сценарен дебют на Брадли Купър.

В „Роди се звезда“ Брадли Купър и Лейди Гага обединяват своите безспорни таланти, за да представят реалистичната и страстна история на Джак и Али, две артистични души, които се събират на сцената и в живота. Това е едно нелесно пътуване, проследяващо красивите и сърцераздирателни моменти в една връзка, която се опитва да оцелее.Купър е в ролята на опитния музикант Джаксън Мейн, който открива и се влюбва в опитващата се да направи своя пробив певица Али. Тя се е отказала от мечтата си да се превърне в популярен изпълнител, докато не среща Джак, който моментално усеща нейния неподправен талант.

   Брадли Купър, Лейди Гага и Сам Елиът са трите големи звезди в романтично – драматичния мюзикъл Роди се звезда. За всеки от тях може да се каже по нещо изключително – ще започнем с персоната на Елиът. Той има култова роля в Крайпътна къща, където партньор му бе вече покойният Патрик Суейзи. Що се отнася до Купър, специално за този филм той прави всичко възможно да излезе на екрана. От една страна го продуцира, а от друга, е негов режисьор и сценарист едновременно. Но има и главната роля – тази на прочут кънтри певец, вече застаряващ, но въпреки това имащ набито ухо да открива нови музикални таланти. Историята му е драматична и ще я видим за пръв път на пети октомври.

    Когато Джаксън Мейн вижда и чува Али за пръв път, той буквално възкликва – Роди се звезда. Нейният глас е специфичен и ако се поработи над него, могат да се постигнат завидни музикални успехи. Ето защо първата работа на Джаксън е да убеди Али да не се отказва от мечтата си да стане певица. На първо време тя е твърдо решена да се откаже, но постепенно под влиянието на Мейн нещата се променят. Не стига това, ами и певецът май е лудо влюбен в новото си откритие – дали и тя ще отвърне на чувствата му? Когато успехите на Али не закъсняват, любовната им връзка силно се разклаща, което Джаксън понася изключително тежко, борещ се с невидими и зли демони..

Гледай на плеар FMO Гледай на плеар VOE Гледай на плеар STR Жанр: Драма филми Романтични филмиГледано: 363

Роди се звезда