почивка

Световна премиера: 03.07.2014
Сценарист: Сесилия Ахем, Жулиет Таухиди

В ролите: Крисчън Кук, Джейми Уинстоун, Тамсин Егертън, Сам Клафлин, Лили Колинс, Суки Уотърхаус, Лили Лейт, Джейк Менли, Ник Ли

   Продукцията С любов, Роузи е създадена по романа на Сесилия Ейхърн Където свършва дъгата. Тя ни запознава с главната героиня Роузи, която заедно със семейството си живее в Дъблин. Алекс е най-добрият приятел на момичето, с когото тя винаги прекарва свободното си време. Двамата непрестанно кроят планове за бъдещето и си мислят за момента, в който ще заминат за Америка да учат в колеж и да живеят постоянно там. Твърде скоро обаче става ясно, че тези планове, поне за Роузи, ще са по-трудно осъществими.

   При една среща с най-известното момче от училището Роузи забременява и сега е изправена пред трудна за решаване дилема. От една страна тя може да замине въпреки всичко, но от друга гледането на детето ще е трудно в чужда страна. Дали ще поиска да задържи бебето или ще предпочете да го махне предвид бъдещето, което си е мислила, че ще има? В тази драма едно момиче наистина ще трябва да направи важен житейски избор. Също така не се знае как ще реагира на всичко това Алекс. Ще останат ли отношенията между двамата същите или те никога не могат да бъдат отново приятели предвид стеклите се обстоятелства? Отговорите на тези въпроси ще станат ясни едва в края на филма, който на всяка цена трябва да се гледа.

 Посетен: 2480