Семейство Фабелман

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Семейство Фабелман е заглавието на филма, който за момента се явява последен за най-великия режисьор Стивън Спилбърг. Той е още и автор на сценария на вълнуващата драма, в която е залегнала голяма част от собствения му живот. Дали това не е намигване към публиката, че му предстои да слезе от сцената? Сет Роугън и Мишел Уилямс изпълняват две от главните роли, но не бива да забравяме за присъствието и на Пол Дано. Кога обаче ще можем да гледаме продукцията при положение, че нейната световна премиера мина на десети септември? Броени дни остават до втори декември – деня за страната. В него ще се убедим за пореден път в гения на автора на Дуел и много други.

       Семейство Фабелман разказва за Сами и трите му сестри, които трябва да живеят в ранните години след Втората световна война. Това е трудно време за всички, най-вече за родителите. Защото бащата Бърт само и единствено е отдаден на науката, а майката повече е открита към сина си и му помага да следва мечтите си. Семейният приятел се явява нещо като спойка, но и крайъгълен камък. Този мъж неизменно следва Бърт и фамилията му, дори когато се налага да се местят да живеят на друго място. Що се отнася до Сами, той има камера и с нея снима заобикалящия го свят. Какво ще ни покаже и убеден ли е, че иска да се занимава с това? Ето част от ключовите въпроси на драмата.

Жанр: Драма филмиГледано: 102

IMDB: The Fabelmans (2022) on IMDb
Семейство Фабелман