Щастлива коледа

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Типично коледната продукция Щастлива коледа вече би следвало да е много добре позната на милионната зрителска аудитория. Причината за това е повече от логична и проста – всъщност това не е поредното ново филмово заглавие за настоящата година. Тя видя бял свят още през 2011-та, но въпреки всичко продължава да е любима на зрителите. В епицентъра на събитията са мъж и жена, които не се познават. Понякога обаче животът е непредвидим и ни поднася изненади, които впоследствие изиграват решаваща роля. Точно това се случва с Холи, която има сериозни финансови проблеми. Тя е поредният човек, който решава да пробва късмета си в тегленето на коледната лотария. Ако спечели голямата награда, финансовото й състояние ще се увеличи в значителна степен.

   Холи вече с нетърпение очаква развоя на своята щастлива коледа, когато съдбата й нанася пореден жесток удар. Нейната кола бива открадната от Джо,а билетът се намира вътре. Сега за жената има две възможности – или да се надява на появата на Джо или да се отдаде на търсенето на поредната работа, с която да си изкарва прехраната. Джо така или иначе не остава безразличен към открилата се възможност да забогатее. Когато съдбата го среща с истинския притежател на билета, той прави едно предложение. Евентуалната печалба трябва да бъде поделена между двамата – това е условие, което няма как да не бъде изпълнено. Скоро между Холи и Джо се зараждат чувства, които заплашват да се превърнат в страстна любов. Какво ни очаква в святата коледна нощ – ще разберем когато гледаме филма.

Жанр: Коледни филмиГледано: 147

Щастлива коледа