почивка

Режисьор: Уилиам Юбенк

                В ролите: Лин Шей, Бо Нап, Лорънс Фишбърн, Оливия Кук, Сара Кларк, Робърт Лонгстрит, Джефри Гроувър, Кевин Кайра и други.

 

  Поредната култова продукция с елементи на фантастика ще гледат всички зрители. Тя е от настоящата 2014-та година и носи името Сигналът. Сюжетът е много интересен и динамичен, което е сигурен признак, че зрителите ще бъдат държани в напрежение до самия край. Само ако изгледат целия филм, те ще имат възможност да видят какво ще се случи с тримата главни герои и през какви трудности и изпитания ще преминат по пътя си към свободата. Определено на мъжете никак няма да им е лесно, но ако искат да оцелеят, те нямат особено голям избор. Предстои им най-трудният период в живота им, но ако са достатъчно упорити и се борят докарй, те все пак ще излязат от ситуацията като крайни победители. Въпросът е, че много неща не са в техните ръце.

   Ник и още двама негови приятели решават да предприемат пътуване, което обаче няма да бъде нормално и обикновено. Вместо това ще постави пред сериозна опасност живота на мъжете, при това със заплаха от най-лошото. Докато трае пътуването, мъжете стават жертва на отвличане. Те са отведени в силно изолирана и отдалечена местност, а похитителят им е компютърен гений. Защо обаче ги взима за заложници и какви са плановете им за тях? Дали ще ги убие или пък е решил да ги използва като опитни зайци в някой експеримент? Докато мислят над всичко това, тримата на всяка цена трябва да намерят начин да се измъкнат. Борбата започва, но е изключително трудна и неравностойна, което намалява шансовете им за победа.

 Посетен: 1655