Синът

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Кристофър Хемптън напълно заслужено е считан за сценарист от световна класа и го доказва за пореден път с филма Синът. Той работи по него заедно със Зелер, който не по-малко майсторски поема работата на режисьора и също така допринася значително за избора на двамата главни актьори. Женската гилдия не е за подценяване, но почти винаги бледнее при наличието на Хю Джакман и Антъни Хопкинс. Точно те изиграват ключовите образи във филма, чиято световна премиера ще видим на седми септември. В основата на историята са петима души или по-скоро четирима възрастни и едно бебе. Дали пък именно новороденото няма да се окаже спънката за семейно щастие или обратното – ще направи двама души изключително щастливи?

       Синът е разказ за Пит и неговото ново семейство, което наскоро се е сдобило с бебе. Като майка Еми е не просто доволна и щастлива, но и не иска нищо повече. Но ето че миналото на Пит ги застига и един ден той се озовава лице в лице с Ник и бившата си жена Кейт. Майката на Ник определено знае как да насъска детето си срещу бащата, който ги е изоставил или поне такава е нейната версия. А Ник е на ученическа възраст и не му трябва много, за да се подведе по чуждото мнение. Кейт и Ник не просто ще объркат живота на Пит и Еми, но може би ще стигнат и по-далеч. Затова никой не е в състояние да предвиди начина, по който ще завърши драмата.

Жанр: Драма филмиГледано: 32

Синът