Скоростта убива

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

    Скоростта убива е не просто мото или предупреждение за Бен Ароноф, а нещо, което се е превърнало за него в начин на живот. Изкарвайки си прехраната като състезател по надбягвания с моторни лодки, той много добре знае, че всяка една надпревара може да му е последна, а животът постоянно виси на косъм. Въпреки това Бен е достатъчно сигурен и уверен в себе си, щом още продължава да се занимава със своето призвание. Но ето че съдбата за пореден път доказва, че може да си прави номера с нас, когато си поиска. Не високите скорости, а хора от престъпния свят и нарко дилъри създават проблеми на Ароноф, от които той едва ли ще се измъкне.    

    Скоростта убива е филм по действителен случай, разказващ ни историята на Бен. Не той обаче изпълнява главната роля в биографичния трилър, посветен на живота му. Джон Траволта е голямата звезда, като едва ли има нужда да изброяваме всички култови филми с негово участие. Достатъчно е само да споменем Феномен, Брилянтин и Парола риба меч и всичко само си идва на мястото. Екранна партньорка на Траволта, който преди години загуби сина си, е Катрин Уиник. Как ще се справи Джон с новата си роля – почти сигурно на очакваната висота. Джон Люсенхоп едновременно е режисьор и автор на сценария в този филм, който дебютира по кината на 16-ти август тази година и вероятно вече е попаднал в полезрението на хиляди зрители по целия свят.

Жанр: Биографични филми ТрилъриГледано: 83

Скоростта убива