След сблъсъка

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Ана Тод е автор на поредицата романтични истории След сблъсака, разказващи ни за връзката между млади хора. Сега по кината предстои да излезе екранизацията на втория роман, а иначе сагата е популярна по целия свят, в това число и у нас. На осми октомври ще видим дебюта на филма по кината в България, а месец по-рано, на четвърти септември, е световната му премиера. И този път Тод сама решава да ръководи работата по екранизацията на книгата си е главен режисьор и сценарист. Все пак в екипа си тя взима Роджър Крамбъл, който върши немалка част от ангажиментите по режисурата. Но всичко по-вълнуващо се случва в живота на Хардин и Теса, които ще имат много изпитания.

      Теса наскоро научава, че нейният любим е имал нещо в миналото, което направо я шокира и я оставя без думи. Толкова ли са сериозни нещата, че връзката им да може да се разпадне окончателно? Като капак на всичко Тод е нарушил за пореден път дадено от него обещание, а това вече може да прелее чашата. Но да не забравяме, че След сблъсъка има няколко епизода, ето защо дори и този да завърши не както ни се иска, нещата винаги могат да се обърнат в добра посока при някоя от следващите появи на сагата на голям екран. Ще мине време, докато видим филмирани до една книгите на Тод, но тенденцията е това да се случи, а двамата млади вероятно ще продължат да са заедно.

Жанр: Романтични филмиГледано: 116

След сблъсъка