Старият начин

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

        Никълъс Кейдж по всяка вероятност е почитател на Старият начин, защото изпълнява главната роля в зрелищния екшън уестърн. Подобно жанрово комбиниране не се случва особено често просто защото през годините уестърнът позагуби от своето очарование. Трябва обаче да се върнем малко назад във времето и да си припомним шедьоври като Имало едно време на запад и Добрият, лошият и грозният. Сега световната премиера на продукцията е насрочена за декември, а главните герои са общо трима. Всеки от тях е с опасност за живота, но конфликтът е отдавнашен и има своите дълбоки корени. За да проследим добре историята, трябва да се запознаем и с малкото изложени до момента факти от сюжетната линия.

        Старият начин е разказът за един мъж, който идва в града да търси отмъщение. Причината за неговото мрачно настроение е непрежалимата загуба на собствения му баща, който умира преди години от ръката на един мъж. Този убиец има дъщеря, която заради него също трябва да посрещне миналото и да не бяга от отговорност. Друг е въпросът дали сиракът ще иска да види сметката само на фактическия убиец на родителя си или ще го накаже още по-сурово, като първо убие детето му. Не знаем още коя роля изпълнява Кейдж, дали на таткото или на отмъстителя. Така или иначе самото му присъствие на голям екран е достатъчен повод хората да се радват, а успеха на филма изглежда повече или по-малко гарантиран с присъствието на иконата в състава му.

Жанр: Екшън филмиГледано: 281

IMDB: The Old Way (2023) on IMDb
Старият начин