Тайната

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Джон Тенант е режисьор и сценарист на Тайната, но тя е написана много преди това от писателя Бърн. Тази книга се превърна в едно от най-харесваните четива на пазара и е нормално кино индустрията да изяви желание да я адаптира за големия екран. В главните роли ще гледаме Кейти Холмс и Джош Лукас. Това са актьори, нямащи нужда от представяне, а тези от нас, които все пак още не ги познават, могат да разгледат техните филмографии. На седемнадесети април тази година ще гледаме световната премиера на любовната драма, в която се промъкват и елементи на мистериозност. Те обаче не надхвърлят въображението до степен, че да си имаме работа с извънземни сили.

     Тайната на Брей е от такова естество, че все още никой не може да я проумее напълно, но той може да привлича енергията към себе си и при това тя е положителна. Неочаквани неща се случват всеки път, когато той е наблизо, а Миранда ще усети най-добре от всички за какво точно става въпрос. Тя и без това има труден и незавиден живот, защото е майка на три деца и загубила съпруга си. Парите от вдовишката пенсия не могат да й стигнат за нищо, а Брей идва във възможно най-подходящия момент. Той сам ремонтир покрива на къщата на Миранда и децата напълно безплатно, а домът е пострадал след силна ураганна буря. След това и колата на жената неочаквано е поправена без никакви пари и проблеми..

Жанр: Драма филми Романтични филмиГледано: 83

Тайната