Техният последен час и половина

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Техният последен час и половина е поредното филмово заглавие, което ще тръгне по кината през 2016-та година. Макар че от нейното начало още не са изминали пълни три месеца, вече имахме честта и удоволствието да гледаме някои страхотни попадения. Сред тях са например анимациите Кунг фу Панда 3 и Зоотрополис, както и комедията с Робърт де Ниро Ох, на дядо. Сега обаче е време да обърнем внимание на още една комедия, макар и не напълно такава в своята същност. Във филма има и доста елементи на романтика,а подобна комбинация създава отлични условия за направата на един качествен филм, който да докосне сърцата на зрителите и приятно да ги развълнува.

    Техният последен час и половина е поредният случай в света на киното, който представлява адаптация на голям екран по едноименната книга. Лиса Еванс е автор на художествената творба, а снимките за лентата официално стартират в ранните дни на септември миналата година. През 1940-та година светът вече се намира в обхвата на Втората световна война, която след нейния край се счита от много хора като последното кърваво събитие на планетата. На този етап те са прави, защото още няма избухнала Трета световна, но всъщност не върху това акцентира филмчето, а върху опитите на главните герои да направят нещо като документален филм за случващото се на фронта. Този техен проект обаче ще е пречупен през призмата на романтиката и комедията, една наистина добра и обещаваща комбинация.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 59

Техният последен час и половина