Тик, так, бум

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Тик, так, бум не е история за апокалипсис и бомба с часовников механизъм, а чисто и просто живота на един млад композитор на име Джон. В момента момчето работи като сервитьор в едно заведение в Ню Йорк и няма как клиентите да предполагат, че е зает с написването на творбата Супербай. С нея се надява да пробие в света на музиката, но ето че времето му някак изтича, без да страда от здравословни проблеми.. Когато първо приятелката му Сюзан започва упорито да не го подкрепя в начинанията му, няма да закъснее моментът на раздялата. А после и най-добрият му приятел не се колебае да се премести в друг град за по-висока заплата.

      Тик, так, бум е филм на Стивън Левенсън и Лин Миранда, съответно сценарист и режисьор на биографичната история. Кой е този младеж, явно реална личност, чиято история вдъхновява американското кино? На десети юни видяхме и първият официален трейлър, което значи, че има време до световната премиера. А кои са изпълнителите на главните роли – този въпрос винаги е важен за аудиторията от зрители. На първо място ще споменем Бари Уилфорд, а веднага след него идва ред на Андрю Гарфийлд. Те ще изиграят Джон и приятеля му, започнал да работи в една престижна рекламна агенция. Остана само името на актрисата, влязла под кожата на Сюзан. Нейното име е Ванеса Хъджинс, така че се оформя една звездна тройка на големия екран, която трябва да впечатли зрителите по света..

Жанр: Биографични филмиГледано: 140

Тик, так, бум