почивка

Сценарист: Том Гормикан

Режисьор: Том Гормикан

Световна премиера: 31.01.2014

В ролите:Зак Еврон Джош Пайс, Майкъл Б.Джордан,Джесика Лукас, Имаджин Потс Майлс Тейлър, Лола Глаудини, Алиша Рейнър

   Комедията на режисьора и сценарист Том Горкиман Този неловък момент запознава кино аудиторията с две момчета, които се казват Джейсън и Даниел. Заедно със свои близки приятели те решават да внесат известни промени в своето ежедневие с цел да го направят по-интересно и разнообразно. Затова и тримата дават обещание, че ще направят всичко възможно да не започват сериозни връзки с жени. Дали обаче спазването на подобно обещание е не само трудно, но дори и невъзможно? Предстои ни да разберем, но първо на всяка цена зрителите трябва да изгледат забавната комедия, в която главните роли са поверени на Зак Еврон и Джош Пайс. Скоро се оказва, че не зависи единствено от тримата младежи да спазват даденото обещание. Когато се намесват други, напълно независещи от тях фактори, нещата се усложняват. И така, през какви изпитания ще преминат тримата и до какво ще ги доведе даденото от тях обещание да не се обвързват?

   И тримата започват да общуват с много хора, някои от които обаче далеч не са това, за което се представят и изглеждат на пръв поглед. Сред тях има омъжена жена и съпруг, който изневерява. Ето как и тримата внезапно се изправят пред проблеми, за съществуването на които едва ли са подозирали, когато са дали взаимното тържествено обещание. Дали всеки от тях ще изпадне в този неловък момент, когато всичко отива по дяволите и обещанието вече няма никаква стойност? Кой от тримата ще се държи мъжки и кой - като човек, който не е в състояние да изпълни дадено обещание? Отговорите на тези и още много други въпроси ще разберат зрителите, но първо трябва да изгледат забавната комедия на Том Гормикан. По един забавен и вълнуващ начин той ни отвежда в света на три момчета, които са твърдо решени да променят досегашното си ежедневие.Те решават да спазват едно малко необичайно обещание, което може да им изиграе лоша шега.

   По всяка вероятност и тримата ще се озоват в неловък момент, от който вече няма как да се измъкнат. Възможно е обаче и да спазят даденото обещание и така да се превърнат в хора, на които в действителност може да се разчита. Защо всъщност се стига до даването на подобно обещание. Дали защото и тримата са претърпели любовно разочарование и наистина не искат сериозни връзки с момичета или причината е от съвсем различно естество? Така или иначе трите момчета дават обещанието, което трябва да спазват. Каква е ролята на омъжената жена и на мъжа, който постоянно изневерява? Какви са другите хора, с които момчетата общуват? Това ще ни разкрие комедийната продукция, която определено е качествена и стойностна. Понякога даването на обещание изглежда лесно, но за изпълнението му се изисква повече воля и сила, отколкото на пръв поглед изглежда. До това заключение ще достигнат и тримата, макар и по смешния и забавен начин.

Посетен: 1465