Усмивка

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Във филма Усмивка едва ли има много поводи за радост, но все пак главната героиня Роуз може и да доживее да види спасен своя свят. На 30-ти септември по програма трябва да се реализира световната премиера на филма, както и в страната. По жанр продукцията е класически филм на ужасите, но определено съдържа нови и интересни компоненти. Паркър Фин е режисьорът и автор на сценария, така че на него дължим почти всичко. Разбира се, в крайна сметка остава играта пред камера на актьорите и оценката на зрителите. А Соси Бейкън определено е най-добрият възможен избор за образа на Роуз, която работи като психотерапевт. Това я кара всеки ден да се сблъсква с проблемите на своите пациенти.

       Усмивка от миналото с доста зловещ вид започва да преследва постоянно Роуз и има само един начин този демон да бъде победен. Трябва да се преодолеят страховете от миналото, но как да стане това? Междувременно един от пациентите на Роуз идва при нея след преживяване на травматичен стрес. Посещението уж е рутинно и по нищо не се различава от останалите, но бурята започва след като човекът затваря след себе си вратата на кабинета. От тогава Роуз започва да вижда различни странни явления, които обаче остават скрити за останалите хора. Полудява ли тя или наистина има основания да се страхува за живота си? Силите на мрака не просто идват – те са вече тук. При това искат на всяка цена да вземат живота на Роуз.

Жанр: Филми на ужаситеГледано: 51

Усмивка