почивка

Премиера в България: 15.08.2014

                Световна премиера: 08.08.2014

                Сценарист: Саймън Буфой, Джон Суeтнам

                Режисьор: Стивън Куейл

                В ролите: Сара Уейн Келис, Арлен Ескарпета, Мат Уолш, Ричард Армитаж, Джереми Съмптер, Нейтън Крес, Скот Лорънс, Кайл Дейвис

 

    В спиращия дъха трилър на Стивън Куейл В окото на бурята един баща е изправен пред изпитание, което на всяка цена трябва да преодолее. Когато синът му и няколко негови приятели от гимназията изчезват в района на опасно и смъртоносно торнадо, за бащата остава само един път, по който да поеме. Той на всяка цена е решен да запази сина си жив и невредим преди торнадото да се е разразило с пълна сила. Дали мисията му ще се увенчае с успех?

   Гари Морис е вдовец, който има син. Когато обаче той е заплашен от смърт в резултат на торнадото, мъжът не се поколебава да тръгне на спасителна акция, ръководена от професионални екипи и спасители. Ричард Армитаж е актьорът, изпълняващ главната роля в трилъра, който със сигурност е един от най-добрите в жанра за настоящата 2014-та година. Дали торнадото ще вземе човешки жертви, след като вече е нанесло непоправими материални щети в щата Оклахома и кой ще е по-бърз – експедицията или природното бедствие? Несъмнено ни очаква едно преживяване, което обещава да бъде динамично и много напрегнато. Един баща е готов на всичко да спаси сина си, каквото и да му струва това. Все още има време за действие, преди торнадото да е станало силно и неконтролируемо. В този филм Армитаж прави блестяща и запомняща се роля.

 Посетен: 1960