В пламъци

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      През 1921-ва година американският град Тулса се озовава в пламъци и този акт не само не остава незабелязан от света. След години именно жестокото клане става причина да се напише книга за кървавата жестокост, която е дело на Дековен Ригинс.Пак той лично се нагърбва със задачата да режисира биографичната драма, която може би вече се върти онлайн в мрежата или пък е излъчена поне от някоя от филмовите телевизии. Не се знае каква част от планираните за годината филми ще видят световните си премиери, защото сега ситуацията с пандемията е деликана и много отрасли временно са спрели да функционират или работят на непъни обороти. Във филма има преди всичко история и за съжаление – насилие.

      В пламъци ще ни покаже сблъсък, който като цяло е безмислен, но за съжаление напълно осъществен и от това страдат много невинни хора. Расистката омраза от страна на белите към черните си проличава особено жестоко, когато група бунтовници решават със сила да влязат в негърското село и да го подложат на кръстосан огън. Не може при това положение да не умрат хора, още по-лошото е, че са невинни. И ако в смъртта на мъжете все пак може да се намери нещо, за което да се хванем, то нищо на света не е в състояние да оправдае насилието над беззащитни жени и деца. А като цяло убийството само заради различните цветове на кожата говори за първосигналност и е лишено от каквато и да било логика.

Жанр: Биографични филми Драма филмиГледано: 76

В пламъци