Вълкът кожата си мени, но не и нрава

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Кристофър Борели и Дейвид Хакъл са сценарист и режисьор на едно от ноемврийските филмови предложения за тази година, а неговото име е Вълкът кожата си мени, но не и нрава. Дори в малка страна като нашата популярността на тази поговорка е голяма от доста години назад във времето, а какво ли точно са искали да ни кажат с нея двамата автори? Това е екшън трилър с премиерна дата на излъчване пети ноември. В него участват две от големите имена на съвременното кино в лицето на Скот Истууд и легендата Мел Гибсън. Можем само да гадаем как точно се казват техните герои и какво ще им се случи, но остана още малко..

       Вълкът кожата си мени, но не и нрава и това ще установи на сто процента един социопат. Такива като него са свикнали с превратностите на живота и не се впечатляват особено много от това, което ги заобикаля. Но когато трагедията е лична и кръгозорът се стесни, може би не всичко изглежда толкова лесно и просто за приемане. В центъра на историята е въпросният социопат, който доскоро има брат. Но брат му се оказва жертва на убийство, чиито мотиви на първо четене изглеждат нелогични. В търсене на истината и справедливостта социопатът стига до таен остров, а мястото е достатъчно злокобно и неприветливо. От тук връщане ще има само когато се разкрие виновникът, отнел живота на може би невинен и беззащитен човек..

Жанр: Екшън филми ТрилъриГледано: 82

Вълкът кожата си мени, но не и нрава