В ролите: Лили Колинс, Логан Лерман, Кристен Бел, Грег Киниър, Дженифър Конъли, Нат Улф, Стивън Кинг, Глен Пауъл

Режисьор: Джошуа Буун

    В романтичната комедия на режисьора Джошуа Буун зрителите ще имат възможността да станат свидетели на взаимоотношенията, които царят в семейството на известен и доста успешен писател. Всичко в неговото семейство върви повече от добре, но в един момент нещата започват да се объркват. Каква е причината за това и може ли да се намери изход от създалата се ситуация? Ще пострадат ли от това децата на писателя или някак си ще останат незасегнати от случващото се? Това са само част от въпросите, които по всяка вероятност вълнуват многобройните зрители. Те ще научат отговорите им, но това няма как да стане преди да изгледат тази изключително сполучлива романтична комедия. В семействата на известните личности обтегнатите отношения са често срещано явление. Ето защо за един успешен писател това едва ли е учудващо.

   Той обаче трябва да не забравя, че реалният живот е много по-различен и сложен, отколкото този в измислените от него романи. И докато е изключително добър в писането на романи и в тях може да намери решението на проблеми от различен характер, то как ще се справи с тези в собственото си семейство? В този филм сюжетната линия се върти около неговото семейство, което в един неочакван момент се оказва изправено пред сериозни и трудни за решаване проблеми. Сега, когато те са вече факт, всички трябва с общи усилия да намерят верния път. Макар и комедия, филмът на Буун ни представя действителността във възможно най-реален вид. За много хора в света на известните личности като писателите не би трябвало да съществуват никакви проблеми. Често се оказва обаче, че това изобщо не е така. Нещо повече, проблемите не само съществуват, но са и много сериозни.

   Лили Колинс и Логан Лерман са само две от имената на актьорите, взимащи участие в продукцията на Буун. Този филм трябва да се гледа от всички, които и друг път са попадали в деликатни ситуации, касаещи взаимоотношенията в семейството. Един писател твърде скоро ще разбере, че в реалния живот решението на семейните проблеми далеч не е толкова лесно, колкото в романите си. Дали обаче писането няма да му помогне и сега и той да спаси семейството си от кризата, в която се намира в момента? Въображението на всички писатели е добре развито и благодарение на него те пресъздават различни образи. В реалния живот пресъздаването им е невъзможно, но понякога между действителността и измислицата има много общи неща. Ето защо стига да поиска, семейството на автора на романи може да преодолее тази криза.Посетен: 1243
почивка