Връзкология

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Връзкология е заглавието на един от новите български филми, който от десети януари има официална премиера. Но едва от 14-ти следващият месец ще сме в състояние да го гледаме редовно на големия екран. Денят на влюбените е подходящ избор за премиера предвид тематиката на сюжета, която се върти около романтиката и комедията. Този микс ни предлага възможността да се замислим върху живота на съвременните хора, които често се впускат в безразборни и необмислени връзки в търсене на подходящ интимен партньор. Дали всички преживявания са повод за гордост или по-скоро показват собствената ни безпомощност пред лицето на съдбата, когато крием най-съкровените си помисли? Йоанна Драгнева и Калин Вельов са избрани за изпълнителите на главните мъжка и женски роли.

      Драгнева взе участие в популярно предаване по националната телевизия, където бе поканена да дискутира основното по сюжета на филма Връзкология. Що се отнася до Вельов, той е известен през 90-те години музикант и член на група Медикус с вокалист Коцето Калки. Вельов бе на ударните инструменти, а за никого не е тайна, че именно той учи Слави Трифонов как да свири на дайре. Шоуменът често е коментирал това в собственото си шоу, а пак от по-стар период Вельов бе част от бенда му заедно с изпълнителката Нина Николина. Във филма една жена търси отчаяно мъж за сериозна връзка, но не може да попадне на нещо, което да я задоволи напълно и това води до доста емоционални преживявания от любовно – еротичен характер със сериозни последици.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 96

Връзкология