Време за тайни

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Идва време за тайни, в които пряко са замесени тримата главни герои в тази страхотна драматична комедия на френското кино. За българската публика на десети октомври се открива страхотна възможност да видят продукцията не къде да е, а точно във Френския културен институт. През същия месец има предвидени още няколко показвания, а иначе в световен мащаб филмът е по кината още от 21-ви януари. Кристоф Балатие е човекът, който има съществен принос за появата на продукцията на голям екран. Той работи едновременно по режисурата и написването на сценария и ще ни пренесе в света на едно момче и две момичета. За тях идва период на съзряване и влизане в гимназия.

        Време за тайни се развива през 1905-та година, когато светът още не е настръхнал от Първата световна война. През същата тази година избухва първата руска революция, но тя няма да засегне по нито един начин главните герои. Марсел ще има нелеката задача да направи избор на кого да даде сърцето си. Едната възможност се нарича Лили и е лудо влюбена в него, но той май ще предпочете компанията на Изабел. Защо се стига до това положение и има ли Изабел задни и коварни помисли? За Марсел трябва това лято да е едно от най-хубавите, защото хълмовете на Прованс дълго време няма да са в полезрението му. Ако иска да си тръгне от тях с хубав спомен, на всяка цена не трябва да разбие сърцето на влюбеното момиче.

Жанр: Биографични филми Филми с комедияГледано: 184

Време за тайни