Всички пари на света

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Джон Пол Гети и внукът му Джон Пол Гети 3-ти са главните действащи лица в биографичния филм, посветен на тях от Ридли Скот и Дейвид Скарпа. Съответно сценарист и режисьор, двамата създават една забележителна криминална мистерия, почиваща на реални факти, но какво всъщност се е случило? Повечето зрители по света вече знаят отговора на този въпрос, защото на 25-ти декември филмът тръгна по кината. В българските салони обаче продукцията ще дойде на 2-ри февруари, а дотогава единственото, което сме в състояние да направим, е да запознаем аудиторията със сюжета и имената на изпълнителите на главни роли във Всички пари на света, които са Мишел Уилямс, Марк Уолбърг, Кристофър Плъмър и други.

   Гети е обявен за най-богатият човек на света през 70-те години на миналото столетие, но това едва ли е изненада предвид статута му на петролен магнат. Въпреки че има всички пари на света и май нищо не може да го засегне, внукът му става жертва на отвличане, а залозите за живота му са твърде високи. Похитителите са категорични, че ще освободят младежа само когато получат исканите от тях 17 милиона долара. Гети отказва да играе по правилата на престъпниците, но едно обстоятелство го принуждава да плати три милиона.  Това става, след като в плик е получено отрязаното ухо на момчето. От този момент, въпреки че излиза на свобода, Пол 3-ти никога вече не е същият и става зависим от дрогата като резултат от всичко преживяно.

Жанр: Биографични филми Криминални филми Филми мистерияГледано: 340

Всички пари на света