Зад борда

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Лео по цял ден и цяла нощ е на партита на своята яхта, но едно от тях завършва с падане зад борда. След това се скита по улиците с амнезия, така че могат да му се случат нови и интересни неща. Кейт е тази, която най-добре се възползва от ситуацията, защото под давлението на своята шефка Тереза ще му се представи за собствената съпруга. Поне засега Лео няма как да я разпознае в лъжата, още повече, че между двамата май и преди това прехвърчат любовни искри. Поканена да разчисти мръсотията след поредното яхтено запиване, тя вижда симпатягата, а на следващото си парти той пада от плавателния съд. Може ли между двамата да се случи най-хубавото или най-лошото?

   Зад борда е филм, който ще тръгне премиерно по кината от 11-ти май, като през 1987-ма година продукция със същото заглавие направо разби представите за качествено и супер кино. Тогава мега звездата Кърт Ръсел за пореден път доказа, че е ненадминат, а сега мястото му ще заеме Еухенио Дербис. Той изиграва Лео, а Кейт е поверена на новоизгряващата актриса Ана Фарис. Шефката й е поверена на друга икона от женската актьорска гилдия в лицето на Ева Лонгория. Всички ние я познаваме от участието й в страхотния сериал Отчаяни съпруги, излъчван по Би Ти Ви. Режисьор и сценарист на романтичната комедия е Боби Фишър, като за сюжета му помага и Лесли Диксън. Майкъл Барет е главен оператор, а продуцент на филма е самият Дебрес с Бен Одел.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 86

Зад борда