Земята на Бог

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Земята на Бог е поредният нов филм за настоящата 2017-та година, като при това остава достатъчно време до деня на премиерата, през което да се запознаем отблизо с всички негови аспекти. Първото и най-важно нещо е да се определи жанрът му, който е романтична драма, а в продължение на сто и пет минути ще проследяваме съдбата на главните герои. Джема Джоунс и Джош Оконър изпълняват ролите на героите, върху които животът поднася своите изненади, а създател на проекта е Франсис Лий. Едновременно автор на сценария и режисьор, той ни потапя в света на двама мъже, които преоткриват себе си.. Световната премиера по програма трябва да се реализира на 27-ми октомври, тоест след почти два месеца.

    Земята на Бог е филм за Джони и Георге, като вторият идва в живота на първия при търсенето на помощник, който да се заеме част от управлението на земеделски имот. Британски земеделец, Джони има немалка площ от насаждения, за които постоянно се изискват грижи. До един момент той се справя сам с това положение, като междувременно не пропуска възможността да се отдава на гуляи и развлечения, изразяващи се в бурен еднократен секс и консумацията на големи количества алкохол. Когато Георге идва в дома му като работник на заплата, никой, включително и самият Джони, не предполага, че земеделецът ще открие в негово лице не друго, а...първата си истинска любов в живота. Какво ще произлезе от цялата тази работа, нещо сериозно или пълна комедия от изцепки и глупости?

Жанр: Драма филми Романтични филмиГледано: 108

Земята на Бог