Звезден шанс

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Сценарист: Джъстин Закам

                Режисьор: Дейвид Франкел

                В ролите: Джули Уолтърс, Макензи Крук, Джеймс Корден, Джемима Рупър, Катрин Дрисдейл

 

   Един добре познат в световен мащаб мъж е главен герой в биографично – комедийната продукция Звезден шанс. Това е Пол Уотс, който преди седем години стана първият победител в реалити формата Англия търси талант. Невероятните певчески умения на Пол го изстрелват на върха почти без проблеми – с такъв глас останалите конкуренти за победата определено нямат големи шансове. След като изпълнява по чудесен начин прочута ария, повече от 2000 души в залата му стават на крака и дълго време не спират да го аплодират. Сред тях са и всички членове на журито, един от които е настроен особено критически към участниците. Дори и той обаче няма как да не признае огромния талант на Уотс, който го превръща в оперен певец от световна класа. Известността му изобщо не е намаляла, въпреки че вече са минали седем години от онзи паметен ден.

   В ролята на Уотс се превъплъщава Джеймс Корден, който по забележителен начин успява да пресъздаде всички най-интересни моменти от живота на оперния певец. Освен кулминационния момент в живота му, свързан със спечелването на състезанието, филмът проследява и други житейски преживявания. Той е обикновен продавач в магазин за мобилни устройства, но още със спечелването на наградата от състезанието животът му се обръща в друга посока. Той скоро покорява върховете и музикалната сцена и именно като такъв го познават всички. Малко са онези, които се сещат за продавача на мобилни устройства. Пред тях се изправя човек, достоен да пее рамо до рамо с едни от най-известните оперни изпълнители като Бочели, Хосе Карерас и много други. Това е филм, който на всяка цена трябва да се гледа от почитателите на биографичните продукции. Тази проследява живота на един участник в реалити шоу, който поради огромния си талант побеждава безапелационно и категорично останалите си конкуренти и се превръща в звезда от световна класа.

 

Жанр: Биографични филми Филми с комедияГледано: 75

Звезден шанс