Звездите по обяд

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Звездите по обяд явно показват пътя едновременно на двама души, които няма начин да избегнат срещата си под небето на Никарагуа. През 1984-та година там има някаква мистерия, която трябва да бъде разгадана. Може би това е задачата на една свръх амбициозна и надъхана американска журналистка, но пристигайки на бойното поле, тя се оказва в компанията на потаен бизнесмен. Дали този мъж не ръководи мръсна афера и сега среща трудности при нейното реализиране? Това ще стане ясно на зрителите при положение, че изгледат целия филм. А неговата световна премиера мина сравнително отдавна – на 25-ти май. В главната мъжка роля е Джон Райли, но в какви неприятности се забърква неговият персонаж?

        Звездите по обяд е разказ не само за пламналата любовна афера между бизнесмена и журналистката, но и за тайните и рисковете за живота и здравето им. Защо се стига до такава крайна напечена ситуация и може ли да се намери изход? Това със сигурност знае Клер Дени, едновременно режисьор и автор на сценария на филма. Ако той започва като романтична история, то впоследствие трилърът взима превес. При това положение няма как да се отгатне краят на сагата – остава ни да я изгледаме и едва тогава да дадем оценка на видяното. Ще е хубаво героите да намерят любовта всеки в лицето на другия и да останат живи. Но ако поне единият е мръсен играч, заслужава възможно най-тежкото и сурово наказание – смърт или наказание по законов ред.

Жанр: Романтични филми ТрилъриГледано: 52

Звездите по обяд