почивка

Премиера в България: 09.08.2013

Световна премиера: 26.07.2013

Сценарист: Маги Кари

Режисьор: Маги Кари

В ролите: Анди Самбърг, Джони Симънс, Обри Плаза, Бил Хедар, Алиа Шаукат, Рейчъл Билсън, Кристофър Минц-Плейс, Кларк Грег, Скот Портър, Доналд Глоувър, Сара Стийл

   За тийнейджърката Бранди предстои да навлезе в нов период от своя живот. Към настоящия момент всичко за нея изглежда повече от добре. Тя завършва гимназията с отличен успех, но сега трябва да учи в колеж.Това, че е отлична и с много амбиции обаче, изобщо не пречи на Бранди да осъзнае едно много важно нещо. Тя е пропуснала много по отношение на неприличните извънкласни дейности, които е могла да върши в училище. Ето защо преди да влезе в колежа, тя е решена на всяка цена да се подготви подобаващо. Как обаче ще постигне това и през какви изпитания ще премине? Разчитайки на помощта на своите приятелки и на по-голямата си сестра Амбър, бъдещата колежанка Бранди трябва да изпълни всички точки от приготвения от момичетата списък. Към тях се присъединява и изпадналия неин шеф. Заедно с тях Бранди успява доста да напредне и да придобие такъв опит, на който с пълно основание би завидяла всяка колежанка.

   Нещата за бъдещата колежанка се усложняват още повече, когато тя разбира, че съвсем не плува в свои води.Рейчъл Билсън е актрисата, която изиграва ролята на по-голямата сестра. Тя по всяка вероятност е добре позната на зрителската аудитория.Богатото въображение на Бранди изобщо не е достатъчно, за да се изпълнят навреме всички точки от списъка. Освен него, тя се нуждае от развинтено и доста разкрепостено поведение.Дали ще успее да го демонстрира и така да се превърне в една колежанка, която познава в най-тънки детайли и подробности науката сексология? Какъв е всъщност този списък и не са ли точките от него твърде непосилни дори и за момиче като Бранди? Заедно със своите приятели, сестра си и шефа си тя ще трябва да премине през немалко комични и забавни моменти, докато бъде напълно въведена в света на сексологията. Отличният успех не е достатъчен за бъдещото учене в колежа.

   Едно младо момиче завършва с отличен успех училище, но сега трябва да учи в колеж. Дотук няма нищо необичайно, но в резултат на изпуснатите извънкласни дейности тя изобщо не е добра в сексологията. Докато все още има време обаче, нещата могат да се променят в нейна полза. Затова лятото на предстоящата първа година в колежа е изпълнено с немалко преживявания, които с пълно основание могат да се определят като неприлични. На въображението на Бранди скоро ще завидят всички колежанки, които си мислят, че са окупирали първото място. Какви ще бъдат преживяванията на младото момиче и успяват ли нейните приятелки с по-голямата сестра Амбър да я направят истинска професионалистка по сексология? Тези неща ще разберат всички зрители, но за целта първо трябва да изгледат тази невероятна романтична комедия, изпълнена с много забавни и запомнящи се моменти.

Посетен: 3812